ACEAL reparteix 1.000 € amb la campanya “Compra, participa i guanya”

Compartir:

L’associació comercial i empresarial d’Alginet va celebrar, el divendres 5 de novembre el sorteig de la campanya anomenada “Compra, participa i guanya”.

Una campanya que tenia com a objectiu impulsar i potenciar el comerç i l’empresa local.

Els clients dels diferents establiments que es van adherir a la campanya, rebien una papereta en fer una compra. Per entrar en el sorteig calia emplenar la mateixa i dipositar-la en la bústia ubicada als locals participants.

El divendres 5 de novembre, al saló d’actes de la casa de cultura, es va realitzar el sorteig on, un a un, es va telefonar als guanyadors. En total es van repartir 10 premis de 50 euros i 5 premis de 100 euros. Uns premis que podran canviar en el comerç local adherit.

En total van participar 72 comerços que van donar el premi a M. Elena C que va dipositar la seua participació en Galerías Alginet igual que Francisca B., Estefanía R. en Navalo, Laura C. En Clínica Dental Christian Johansson, Natividad M. en Tellar, María Belén M. en Drathais, Catalina H. en Talking Time, Estefanía C. en Josep Barbera, s.l., María Consuelo LL. en Panalgi, s.l., Ainhoa B. en Frutería Poble Nou, M. Isabel A. en Talking Time, Vicente A. en Valero Machi, s.l., Valentina A. en Don Dino Alginet, M. Rosa S. en Dra. Lidici Santana, s.l. i Salva C. en Centre D’Estética Simó.

Des d’ACEAL es va donar les gràcies a tots els comerços que han participat en aquesta campanya.