Ajornada la Setmana de Bous a Alginet

Compartir:

El passat 9 de juny, l’agrupació local de penyes taurines d’Alginet anunciava a les xarxes socials que a l’agost Alginet gaudiria de la Setmana de Bous.

Un mes després, l’agrupació torna a emetre un comunicat ajornant aquesta setmana.
El seu president, Joan Carles Galera Aroca explicava al comunicat que «l’actualitat del terrible COVID19 a la localitat d’Alginet ha empitjorat moltíssim, presentant xifres molt crítiques i preocupants, amb prevalença de contagis per damunt dels 750 per 100.000 habitants. L’última mesura del toc de queda, a més de la normativa d’horari per als festejos taurins, impedia que poguérem realitzar les sessions nocturnes (les més afluents i importants per als bous d’Alginet). La responsabilitat, a més de la por, ha fet que l’Agrupació de Penyes conjuntament amb l’Ajuntament d’Alginet, amb els que estem sempre coordinats, prenguen la decisió d’ajornar la setmana de bous que teníem preparada del 13 al 21 d’agost».

Des de l’agrupació s’ha estat treballant fins a últim moment, reorganitzant i adaptant la setmana a les noves mesures sanitàries. No obstant la setmana queda ajornada, tal com comenten des de l’associació «queda ajornada a l’espera que molt prompte la vacunació vaja donant resultats més i més bons, les xifres tan negatives s’esborren i puguem realitzar actes taurins a la nostra localitat», comentava Galera.