Alginet cardioprotegit

Compartir:

La regidora de Sanitat, Maria José Martínez i el regidor de Policia, Andrés Añón, va fer entrega a l’inspector de Policia, Juan Manuel Fernández i a Jose Parra, encarregat de les instal·lacions esportives, de dos desfibril·ladors externs.

Un s’instal·larà al Poliesportiu Municipal i l’altre el tindran els agents de la Policia Local per dur-lo al vehicle de patrulla per si algun veí o veïna el necessita en un moment determinat.

Després de tot, molts no estem previnguts per a afrontar una crisi vinculada amb problemes del cor. Encara que sabem que portar una vida saludable, garanteix el benestar a llarg termini, moltes vegades ocorren fets que ens exigeixen atendre unes certes emergències de salut i amb aquests desfibril·ladors poden salvar la vida de les persones que freqüenten el poliesportiu.

Davant de qualsevol emergència sanitària cal telefonar al 112, no obstant això, el 99,9% de les vegades els primers a arribar al lloc dels fets és la Policia Local d’Alginet i per aquest motiu, amb aquest desfibril·lador es pot actuar de manera més eficaç. Per a poder utilitzarlos agents i personals del poliesportiu han rebut el curs homologat.

D’aquí a poc temps es farà un altre curs per tal de continuar formant a més gent que en un moment donat es veja en la necessitat d’utilitzarlo.