Alginet clausura els actes de Santa Cecília amb la recepció dels nous músics

Compartir:

El diumenge 21 de novembre, Junta directiva, músics, familiars i autoritats eren els encarregats de fer el trasllat de la imatge de Santa Cecília, patró dels músics, des de la Casa de la Música fins a l’església.

En aquest dia, que tanca els actes que, al llarg de les setmanes, s’han dut a terme per la Societat per a celebrar la festivitat dels músics, era moment de rebre als nous músics per part de les autoritats locals.
Tradicionalment aquest acte es porta a terme al saló de plens de l’Ajuntament, però aquest any s’ha realitzat al Teatre Modern per l’aforament.

El regidor de cultura, Vicent Gaya, ha sigut la persona encarregada de començar l’acte agraint l’assistència i donant l’enhorabona als nous músics i a les famílies.

Tot seguit, han anat nomenant als músics nous que es van incorporar el 2020 i que no van poder gaudir d’aquest acte.

L’alcalde d’Alginet, José Vicent Alemany i la regidora de comerç, Elia Ferrer, han imposat la insígnia de l’ajuntament i els han fet entrega d’un present a cadascun d’ells.

En finalitzar els músics del 2020, l’acte ha continuat amb els del 2021 que també han pujat un a un per acabar amb la gran foto de família.

El dia ha finalitzat amb la tradicional missa a Santa Cecília i el dinar de germanor.