Alginet es preparara per a viure un dia d’oci i cultura

Compartir:

El dimecres 1 de maig, l’Associació Comercial i Empresarial d’Alginet torna a portar la consolidada Fira del Llibre i la Cultura.

Una Fira que va per la seua setena edició i que s’ha convertit en una cita obligada en aquest dia festiu. 
Des de les 10 del matí, la plaça de la Constitució acollirà tot tipus de llibreries, comerços i empreses vinculades a l’oci i la cultura per a oferir als seus visitants un matí carregat d’emocions i sensacions.

Sensacions com les que porta l’artista alternativa  Shaun  Elay, on il·lustrarà i mostrarà les seues obres en directe. 


Els visitants també podran fotografiar-se i gaudir dels personatges i de Star Wars, els superherois més famosos, així com del mag més conegut del món, Harry Potter. Els amants d’aquest magnífic mag podran entrar en el sorteig d’un dels seus béns més preuats.

Al costat d’aquesta comitiva de personatges fantàstics, els visitants de la fira podran també aprofitar-se de les diferents promocions que han preparat les llibreries i comerços. A més escriptors i il·lustradors com Urbà Lozano, Hermelando Bosch o Oreto Cruzà, entre altres, estaran en la fira per a poder xarrar i signar els seus exemplars.

Durant aquest esdeveniment cultural i d’oci, els assistents gaudiran de moltes altres sorpreses com exposicions, venda de llibres, classes d’anglés, maquillatge, il·lustracions, teatre, taller, regals i molt més. Una cita obligada per a aquest pròxim dia festiu que sens dubte agradarà a xicotets i majors i que estarà oberta de 10 a 15 hores a la plaça de la Constitució.