Alginet tindrà la Setmana de Bous

Compartir:

L’agrupació local de penyes taurines d’Alginet ha emés un comunicat a les xarxes socials anunciant que, aquest agost, es portarà a terme la setmana de Bous.

El seu president, Joan Carles Galera Aroca comentava que “aquesta agrupació no ha parat ni un sol dia de treballar amb les mateixes o inclús més ganes i il·lusió que sempre, i com no, de preocupar-se per la trista situació sanitària que ens ha tocat viure als últims temps, remarcant aquesta preocupació per tots els ramaders i empreses que envolten el món del bou al carrer, doncs clarament han sigut dels més perjudicats en aquesta crisi sanitària/econòmica veient-se desemparats en moltes ocasions quan més ajuda necessitaven, ja que sols hem de pensar que a aquests porten darrere milers d’animals que han continuat rebent l’alimentació i els cuidats que necessitaven, ha sigut una època tràgica, desesperant i molt trista en casa d’ells”.

Davant la situació actual sanitària i les modificacions en les restriccions, del 13 al 21 d’agost es podrà realitzar a Alginet la setmana de Bous. Galera comentava que “com hem pogut veure els últims dies a pobles veïns, l’organització dels esdeveniments taurins són difícils i necessiten un esforç extra per part dels organitzadors, però està en joc una de les festes més arrelades a la nostra comunitat, i tot esforç és poc per intentar rescatar i mantenir part de la nostra cultura, de les nostres senyes, de les nostres tradicions”.

Aquesta setmana es portarà a terme tenint en compte les mesures sanitàries estrictes a una plaça amb aforament limitat, seients numerats i controls d’accessos, i sobretot tenint en compte que la situació continue millorant i mai empitjorant.

D’ací a poc temps l’Agrupació de Penyes Taurines d’Alginet presentarà el cartell per a aquesta setmana de Bous que, si tot continua igual, es realitzarà del 13 al 21 d’agost.