Bombers de Silla rescaten a una gosseta en Alginet

Compartir:

La protectora Potes i Pèls s’han fet càrrec de la gosseta

Els bombers de Silla van actuar ahir per tal de rescatar a una gosseta podenc que estava dins d’una bassa del recinte d’una pedrera, a 4 metres de profunditat.
Finalment, els bombers van poder rescatar-la. La protectora Potes i Pèls s’han fet càrrec de la gosseta que després de passar per la veterinària, han pogut comprovar que es troba anèmica, plena de paparres i sense xip.

Des de Potes i Pèls han mostrat el seu agraïment als Bombers de Silla “per haver acudit al rescat d’este angelet. Gràcies per estar sempre disposats a ajudar, sense excuses, sempre al costat de gent i dels que vos necessiten. El treball en equip ha fet possible que ja estiga en un lloc segur”, comentaven des de Potes i Pèls.
Si alguna persona està interessada a ajudar a aquesta associació o desitgen adoptar algun animalet poden contactar a través del correu electrònic potesipels@gmail.com o per Messenger Salva Mestizos Valencia o Messenger Potes i Pèls – Associació.

En cas de voler col·laborar es pot fer a través de:
– Donatius Caixa Rural Alginet (Cajamar): ES59 3179 2375 7027 2000 9470
– BIZUM: Donar a ONG ; codi 02385
– Fes-te soci/a per 12 € trimestrals!
– Col·labora amb un donatiu d’1 euro al mes! Una xicoteta aportació que suposa una gran ajuda per als animals! https://www.teaming.net/potesipelsassociacio