Cap de setmana d’esport i cultura

Compartir:

L’últim cap de setmana de juny es presenta, a la localitat d’Alginet, amb propostes esportives i culturals.

El dissabte 25 i diumenge 26 de juny, a les 8 de la vesprada, al Teatre Modern d’Alginet, la companyia de teatre Avant va el carro i l’Escola de Teatre, representaran ‘Paquito, ta mare es mor’. El nou espectacle que» recuperem amb moltíssimes ganes després d’haver-lo ha hagut d’aparcar fa dos anys», comentaven des d’Avant va el Carro.

Una obra escrita per la dramaturga i actriu Laura Sanchis i dirigida per Alejandra Garrido, actriu i actual directora de l’Escola de teatre.

El dissabte 25 de juny, a les 10 del matí, el CB Alginet ha preparat un matí escolar i solidari. Des de les categories de prebenjamí fins al Cadet, els jugadors i jugadores formaran equips de 4 per a fer un 3×3.
Els equips estaran formats per xiquets i xiquetes de la mateixa escola i per participar hauran de portar aliment no perible.

El mateix dissabte, a les 9 del matí començarà la XXII Edició del CONAF. Al camp de futbol de l’ermita el dissabte i diumenge competiran per la copa els alevins, Benjamins i prebenjamins de diferents parts del país.