Comença el Pla d’Ocupació d’Alginet

Compartir:

Aquest pla donarà feina a 124 alginetins

El dilluns 15 de març 20 treballadors i treballadores de diferents àrees s’incorporaven al pla d’Ocupació que cada any convoca l’Ajuntament d’Alginet.

Un pla que té com a objectiu, per una banda “donar  feina a gent aturada al llarg d’un o dos mesos i per l’altra beneficiar als veïns i veïnes amb la feina que aquests treballadors i treballadores porten a terme mentre estan en aquest pla”, comentava Andrés Añón, regidor de personal i urbanisme.

Fins al 14 d’abril hi ha treballant peons i oficials d’obra, pintors, jardiners, auxiliars a domicili i encarregats de zones esportives.

Per tal de poder accedir a Pla d’Ocupació d’Alginet, els interessats han d’estar inscrits en el SERVEF, tenir actualitzat el DARDE i estar com sol·licitants de la categoria laboral que es requereix en aquest pla, és a dir “ la gent que entra cada mes a treballar en el pla d’Ocupació d’Alginet està dins el llistat que LABORA (antic SERVEF) ens envia, no la tria l’Ajuntament sinó el Servei Valencià d’Ocupació i Formació”, comentava Añón.

Els interessats han d’estar inscrits sol·licitant la categoria d’Oficial d’Obra i Peó, conductor, jardiner, peó general, peó soldador, peó pintor, assistent a domicili, auxiliar administratiu o encarregat esportiu, ja que son les categories demandades per a aquest pla 2021.

Els 20 treballadors que s’han incorporat aquest més estan fent treballs de reconstrucció de paretons trencats per les pluges passades, restaurant voreres, portant a terme el manteniment de parcs i jardins així com tasques de manteniment al poliesportiu municipal.

A més els auxiliars a domicili, que estan contractats per a dos mesos, estan ajudant als usuaris que heu han sol·licitat en Serveis Socials.

En desembre, moment en què finalitzarà el Pla d’Ocupació 2021 s’hauran contractat a 24 Oficials d’Obra, 24 peons, 5 conductors, 40 jardiners, 9 peons generals, 5 peons soldadors, 17 peons pintors, 25 assistents a domicili, 5 auxiliars administratius i 15 encarregats de zones esportives.

El pressupost d’aquest any per al pla d’Ocupació és de  302.977,49€ i està sufragat, íntegrament per l’Ajuntament d’Alginet.