Demà comença la Ruta de la tapa d’ACEAL

Compartir:

Parlar de juliol és parlar de la Ruta de la Tapa que cada any organitza l’associació comercial i empresarial d’Alginet.

Un esdeveniment que va per la seua octava edició i que l’any passat no es va poder dur a terme per les circumstàncies sanitàries.

La campanya té com a finalitat principal promoure els nostres bars i restaurants mitjançant la cultura gastronòmica de la tapa, sent aquesta un xicotet plaer per als consumidors.

L’objectiu de la Ruta de la Tapa és promocionar el sector de l’hostaleria i la restauració local així com fomentar la col·laboració entre tots els seus integrants. Es tracta, doncs, de mostrar al públic la qualitat gastronòmica d’Alginet.

Aquest any, cada dimecres i dijous fins al 29 de juliol, els rutters podran degustar la tapa més la beguda per 3,50 € en la Pizzeria Venecia, Ca Pipa, Lluna de Maduixa, 19 Rosas, Bar Cafeteria Ca Raquel, Sènia Brew Pub i la Heladeria- Cafeteria La Plaça.

A més a més, els participants podran guanyar 2 premis de 100 euros votant 3 tapes. A través de l’aplicació Rutappa, els rutters podran localitzar els bars participants i fer les seues votacions.

El recompte de vots i sorteig serà públic i es realitzarà el dia 2 d’agost de 2021 a les 9 de la nit,  en el saló d’actes de la Casa Cultura d’Alginet.