Comença la vacunació dels docents d’Alginet

Compartir:

Hui divendres, a les 4.30 h de la vesprada els docents del centre de Formació per Adults d’Alginet han sigut els primers docents del poble en  rebre la vacuna davant la COVID 19. El Departament de Salut de la Ribera ha iniciat, aquesta vesprada, la vacunació dels 7.771 docents de la comarca que han sigut citats per a rebre la vacuna AstraZeneca contra el coronavirus SARS-CoV-2, causant del Covid-19.

Aquesta vacunació es durà a terme els dies 26, 27 i 31 de març i 1 d’abril en el Casal Fester d’Alzira i la previsió és vacunar fins a 260 persones cada hora.

Demà dissabte 27 de març serà el torn de les 4 escoles, les escoletes infantils i els docents de l’escola de música. El dimecres 31 de març tancaran aquesta primera vacunació dels docents d’Alginet, els professors del IES Hort de Feliu.

Per a cada sessió de vacunació, el Departament de Salut de la Ribera ha organitzat un grup de professionals compost per 25 infermeres, 3 metges, 4 TCAE (Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria) i personal administratiu.

Així mateix, la vacunació s’està duent a terme amb la col·laboració de Creu Roja, que ha desplaçat fins a l’espai de vacunació un lloc de socors i 8 voluntaris, així com amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira que ha posat a la disposició de l’operatiu de vacunació efectius de Protecció Civil i de la Policia Local.