Comença l’operació solidària Xiquet del Nadal

La situació sanitària que estem vivint aquest any no atura la vessant solidària i més en apropar-se les dades de Nadal.

Les veïnes Rosa Buleo i Ana Miralles porten més de 5 anys col·laborant i coordinant la campanya xiquet del Nadal.

 Es tracta del major projecte solidari infantil nadalenc del món dirigit per l’ONG Samaritan’s Purse que en l’estat espanyol està coordinat per Decisió, una entitat benèfica evangèlica no lucrativa.

Operació Xiquet del Nadal ofereix l’oportunitat de ser solidari i ajudar als xiquets necessitats del món sense eixir del poble. És molt senzill, plenes una caixa de sabates amb regals originals, material escolar, d’higiene i qualsevol altre regal original que faça feliç a xiquet pobre.

Del 25 al 27 de novembre de 10.30 a 13 h, Rosa i Ana estaran al mercat municipal per arreplegar les caixetes dels veïns i veïnes d’Alginet i portar-les als punts de recollida on s’enviaran als països més necessitats.

Dins de la caixa de sabates d’una talla 40 aproximadament, cal ficar un regal d’impacte (joguet, baló amb la bomba d’aire, nina, cotxe, etc. Material escolar i productes d’higiene personal, una carta i un donatiu de 7 euros que costejarà l’enviament de la caixa

Per a dubtes podeu contactar n Rosa 607 716 079 o en Ana 665 65 89 91. https://operacionninodelanavidad.org/hacer-tu-cajita/