Concilia l’estiu a juliol en Alginet

Compartir:

La regidoria de joventut de l’Ajuntament d’Alginet ha preparat per a juliol l’activitat Concilia l’Estiu

Des de l’1 al 30 de juliol, de 9 a 13 h, els xiquets i xiquetes de 3 fins a 12 anys podran gaudir d’un espai d’activitats, jocs i amistat a les dependències del col·legi Blasco Ibáñez.

Virgínia Company, regidora de joventut ha explicat que “aquest any llancem l’activitat Concilia l’estiu amb l’objectiu de poder oferir un espai als menuts de la casa en les vacances i facilitar un espai a les mares i pares que estan treballant. Per aquest motiu, i com que la situació sanitària ens obliga a limitar l’aforament, hi ha diferents dies d’inscripció. En primer lloc tindran preferència les famílies on el pare i la mare treballen o siguen monoparentals. Seguidament podran inscriure’s els xiquets i xiquetes on treballa la mare o el pare”.

Concilia l’estiu serà de 9 a 13 h de dilluns a divendres, “en ser grups reduïts no es durà a terme ni matinera ni menjador per no poder barrejar diferents grups” comentava la regidoria.

“Des de la regidoria ens haguera agradat poder oferir l’escola d’estiu com sempre s’ha fet, però les circumstàncies sanitàries actuals i les restriccions provocades per la COVID 19 ens obliguen a realitzar-ho d’aquesta manera. Esperem que a l’any que ve tot torne a la normalitat”, comentava Company.