Continua els actes incívics a Alginet

Compartir:

Cada dia, el poble d’Alginet amaneix amb contenidors plens d’enderrocs, ferros, fustes i tot allò que no es pot abocar dins d’ells.

Un altre problema és l’acumulació, al costat dels contenidors de trastos vells, roba, plàstics, mobles, entre d’altres.

Una situació que, a part de provocar malestar entre el veïnat i una mala imatge al poble, també repercuteix en la butxaca dels alginetins i alginetines, ja que, davant aquests fets s’ha de reforçar la neteja viària incrementant-se el cost d’aquesta.

A més a més a aquest fet se suma la brutícia que des de fa setmanes està patint-se al pàrquing del polígon nord pels “botellons” i la destrossa de mobiliari urbà o la crema de contenidors, tal com va passar el dissabte passat a la zona del Poble Nou.

Una situació que el regidor de serveis municipals qualificava de lamentable i preocupant. “Des de la regidoria no parem de ficar mitjos per evitar aquestes situacions, però certa gent no col·labora i no pensa en els altres”, explicava Miguel Ángel Garrido.

Des de l’ajuntament s’ha fet una crida a la col·laboració ciutadana per a poder, entre tots, tenir Alginet net.

A més, Garrido recordava que “Alginet disposa d’un Ecoparc on anar a tirar tot el que no ens fa falta. També, des de l’ajuntament, hi ha un servei de recollida de trastos vells cada dijous al poble, així com recollida de poda i trastos a les urbanitzacions en diferents dies”. Garrido comentava que “Alginet i el seu terme és la nostra casa i hem de cuidar-la entre tots i totes”.