Córcora Teatre torna als escenaris

Compartir:

El divendres 10 de setembre, a les 20 h al Teatre Modern, el teló tornarà a pujar amb l’obra que interpretarà Córcora Teatre.

Dirigida per Alma Solar, Teràpia és l’últim projecte d’aquesta companyia, una comèdia molt divertida que presenta el tema de la psicoanàlisi a través de tres sessions entre un doctor i el seu pacient. L’obra posa de manifest, a través de diverses situacions còmiques i gags, temes com la falta de comunicació familiar, els tabús respecte al sexe o la hipocresia social, buscant sempre en l’espectador la rialla espontània i autocrítica.

«Aquesta obra ha suposat un repte per a nosaltres, en diversos sentits, en primer lloc perquè és un gènere que encara no havíem tocat. Des de que fundarem Córcora Teatre el 2018, hem fet teatre sensorial, ciència-ficció i teatre amb temàtica social, però encara no ens havíem atrevit amb la comèdia. Sempre diuen que fer riure és més complicat que fer plorar, però amb aquesta obra, i especialment després d’aquest últim any i mig tan dur, ens abellia intentar divertir els espectadors«, comentava la directora.

Fer front a la pandèmia i a les restriccions sanitàries també ha sigut un repte per a Còrcora Teatre ja que «ens ha obligat a aturar els assajos i a posposar l’estrena diverses vegades, això ha fet que, per moments, arribàrem a pensar a suspendre definitivament el projecte, però les ganes de fer teatre i de seguir endavant han sigut més fortes que el desànim. A més, també és la primera vegada que Córcora incorpora la manipulació d’objectes en un dels seus espectacles. Tot això fa que per a mi, com a directora, haja sigut un projecte molt emocionant i intens.

El procés de direcció també ha sigut un repte, ja que «és la primera vegada que participe en un espectacle des d’aquest rol. Però també he de dir que, gràcies a la confiança i al bon rotllo que hi ha entre tots els integrants del grup, m’he sentit molt còmoda dirigint els meus companys i he gaudit molt creant l’espectacle des de zero. Estrenem Teràpia el divendres 10 de setembre a les 20 h, però ja estem treballant en el pròxim espectacle, que esperem que siga una obra de creació pròpia «, explicava Alma Solar.