Damià Torres Latorre, convidat a Cambridge

Compartir:

L’alginetí ha estat convidat tres setmanes a Cambridge, a l’Isaac Newton Institute for Mathematical Sciences

Durant aquest mes de març, i abans de publicar el seu primer article de matemàtiques en el BBVA, Damià Torres Latorre, ha estat convidat a l’Isaac Newton Institute for Mathematical Sciences de Cambridge, pel doctor matemàtic rus Sergey Tikhonov.

Tikhonov, professor de recerca ICREA al Centre de Recerca Matemàtica (CRM). Ciències Experimentals i Matemàtiques, és també membre de l’equip investigador de Teoria de Funcions de la Universitat de Barcelona.
Durant l’estiu del 2018 Torres Latorre va dedicar un mes a investigar matemàtiques amb Tikhonov. Assessorat i apadrinat pel matemàtic rus de la Universitat de Barcelona, Damià, matemàtic de la Universitat Politècnica de Catalunya, està preparant la publicació d’un segon article científic.

Actualment l’alginetí compagina els seus estudis matemàtics amb el treball. Treballa com a matemàtic per a una empresa de Madrid des de Barcelona a través d’Internet, alhora que imparteix classes de programació a Barcelona a l’Aula Europea, gràcies a la medalla d’or en programació aconseguida a Oporto, en la competició europea South Western Europe Regional Contest 2016 (SWERC).
Després d’estudiar un doble grau, en matemàtiques i física, aquest any 2019 continuarà els seus estudis de matemàtiques realitzant un màster a Barcelona.