Demà dimecres els Reis Mags d’Orient visitaran Alginet

Compartir:

El dimecres 5 de gener, a les 17.30 h, els Reis Mags d’Orient visitaran el poble d’Alginet. Una visita que ve marcada per la pandèmia de la COVID-19 i que ha provocat canvis en el recorregut que realitzaran les seues Majestats.

Aquest any, igual que l’any passat, els Reis Mags i la Regidoria de Festes i Joventut han decidit evitar la cavalcada tradicional perquè la salut de grans i menuts està per damunt de tot.

A les 17.30 h la comitiva Reial eixirà de la rotonda de l’entrada del poble a l’altura del Peter Park.
La cavalcada transcorrerà des d’eixe punt, per tota la carretera, fins a l’ermita.
És per això que, Virgínia Company, regidora de festes i joventut ha fet una crida als xiquets i xiquetes del poble perquè trien un lloc on veure-la passar, ja que “per motius sanitaris i de salut no hem de seguir a la cavalcada».

La Policia Local serà l’encarregada d’obrir pas a la Cavalcada Reial que anirà encapçalada per la Muixeranga d’Alginet seguida per una part màgica a càrrec de la Falla Poble Nou, el tradicional carro de les castanyeres i el grup de percussió de música. Seguidament l’estàndard de l’ajuntament obrirà pas a la Mare de Déu i Sant Josep, seguit pel Quadre de Balls d’Alginet, l’estrela fugaç i els Reis Mags d’Orient. Tancarà la cavalcada el grup de percussió.

Els Reis Mags han demanat a la Regidora que faça una crida al poble d’Alginet perquè gaudisquen de la cavalcada, «però que recorden portar la mascareta i mantenir la distància de seguretat. El recorregut es podrà veure al llarg de tota la carretera i de segur que grans i menuts gaudiran d’aquesta visita reial», explicava Company.