Dos dies intensos de recollida de poda i trastos

Compartir:

Ahir dimecres i hui dijous, operaris de l’Ajuntament i de l’empresa Vareser han treballat de valent per tal de recollir tota la poda acumulada així com la tala i les borses de fem a la Urbanització de Los Lagos-

El dimecres es van recollir dos camions complets de poda, hui dijous, amb l’ajuda de 5 operaris de l’ajuntament, 1 tractor amb pala i remolque i un altre tractor amb remolque, s’han continuat les tasques de recollida al llarg de tot el matí.

Demà divendres, els operaris actuaran en la Urbanització de San Patricio i Los Lagos.

Des de la Regidoria de Serveis Municipals es demana als veïns i veïnes que respecten les zones netejades. i es recorda que el servei de poda està actiu. Perquè l’arrepleguen han de telefonar al 963 679 166, indicar número de vivenda i deixar la poda davant de cada casa el dia que els indiquen els operaris. La poda ha d’estar en borses o lligada en garbes d’1 metre.

La recollida de trastos també s’ha de fer igual, telefonant al 963 679 166, indicar número de vivenda i deixar els i trastos davant de cada casa el dia que els indiquen els operaris.

A més a més, Alginet disposa d’un Ecoparc on els veïns i veïnes poden anar a tirar els seus trastos.

Des de la Regidoria de Serveis Municipals es recorda que tirar el fem on no toca pot tenir multes de 600 €.