El CB Alginet llança una campanya per buscar ajuda per a competir a LEB Plata

Compartir:

El Club de bàsquet Alginet ha fet història aquest 2021. A finals de maig, l’equip Safir Fruits Alginet aconseguia un fet històric en la vida del club i del poble: ascendir a la categoria LEB Plata.

Un somni que ara necessita un suport econòmic per poder portar-lo a terme, ja que, els alginetins competiran la temporada que ve contra equips com el CB Cornellà, CB Mollet, Valencia BC, FC Cartagena CB, Mi arquitecto CB Benicarló, Hestia Menorca, Sant Antoni Ibiza Feeling, El Ventero CBV, Albacete Basket, Fundación Globalcaja La Roda, Herbalife Gran Canaria, Zentro Basket Madrid i Real Cande NC.

Per aquest motiu, des del Club de Bàsquet d’Alginet, i més concretament des de la seua directiva, s’ha activat una campanya per tal de poder recaptar fons que ajuden a fer realitat aquesta aventura.

Amb l’eslogan “Tots i totes som Club Bàsquet Alginet”, s’ha dissenyat una campanya que consisteix per una banda en vídeos testimonials dels jugadors on relaten la seua il·lusió i esforç i fan una crida a fer-se soci del club amb la compra del pase per gaudir dels partits.

Al costat dels vídeos testimonials i ajudats pel xicotet comerç del poble i per ACEAL, s’ha dissenyat uns cartells amb la imatge dels jugadors del Safir Fruits on, amb un Codi QR els alginetins i alginetines poden fer la seua donació al club a través d’una campanya de recaptació de fons.

Els cartells estan en els aparadors dels comerços que han desitjat, de manera desinteressada col·laborar amb el club en aquesta nova etapa.