El Centre de Salut d’Alginet punt de vacunació massiva del Departament de Salut de la Ribera

Compartir:

El Departament de Salut de la Ribera, en col·laboració amb els diferents ajuntaments, ha posat en funcionament els 10 punts que acolliran la vacunació massiva en aquest Departament de Salut.

Alginet és un dels punts per a inocular la vacuna contra la COVID 19. El dimarts de vesprada començava aquest servei al Centre de Salut del poble. Amb la posada en marxa d’aquest servei, els alginetins ja no hauran de desplaçar-se al Casal Falle d’Alzira per tal de rebre les dosis.

S’han condicionat 10 punts de vacunació massiva en els municipis capçalera de totes les zones bàsiques del Departament de Salut com són en la llar de jubilats d’Alberic, l’Àgora Jove d’Alzira, la Sala Rex en Algemesí, el Pavelló Esportiu en Benifaió, el Magatzem de Ribera en Carcaixent, el Teatre Giner a Carlet, el saló Multiusos a Cullera, l’antic mercat d’Abast a Cullera o el Centre de Salut a Alginet.

Segons ha destacat el director d’Infermeria d’Atenció Primària del Departament de Salut de la Ribera, Carlos Herrero, “l’objectiu de la nova distribució de punts de vacunació és el d’acostar la campanya als diferents municipis, amb la finalitat que els seus habitants realitzen desplaçaments més curts, i agilitar l’administració de les dosis de vacunes, de les quals cada vegada rebem més vials”.

Està previst que durant aquesta setmana passen pels 10 punts de vacunació habilitats en el Departament de Salut més d’11.000 persones per a rebre les seues dosis de vacunes.

Com ja fera en el seu moment en el Casal Fester d’Alzira, el Departament de Salut de la Ribera ha dividit l’espai de cada punt de vacunació en diverses zones diferenciades: espera, triatge i registre, zona de vacunació amb entre 2 i 5 llocs, segons el cas, espera post-vacunació i atenció a possibles incidències.