Els germans Torres Latorre canten els càssics

Solistes a la catedral de Sant Llorenç
Compartir:


Solistes a la catedral de Sant Llorenç

El 25 de novembre de 2017, en la gran cripta de la Sagrada Família de Barcelona, Damià Torres Latorre va debutar com a baix solista, amb una opereta d’Offenbach.
El científic de la Ribera que acumula 21 títols internacionals, canta actualment en tres cors a Barcelona. El dissabte 11 de maig, a la catedral de Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat, la Coral d’Arquitectura de Barcelona i l’Orquestra de la Universitat Politècnica de Catalunya on està Damià, van interpretar el Rèquiem de Johann Michael Haydn, germà menor de Josep Haydn, un obra que va inspirar posteriorment part del Requiem de Mozart. Dos dies abans, ja van interpretar a la Sala d’Actes de l’ETSAB -Avinguda Diagonal 649, Barcelona- aquesta obra.

El dissabte 18 de miag hi haurà un nou concert a l’església del Sagrat Cor de Jesús de Barcelona on l’alginetí Damià Torres actua com a baix solista.

Curiosament el mateix dia a València, el pròxim dissabte, Aina Torres Latorre, mestra de corda de contralts de l’Orfeó Universitari de València, cantarà al Museu de Belles Arts de València obres de Bach, Mozart i Bernstein. El pare de Damià i Aina, l’arxiver Vicenç Salvador Torres, amb veu de tenor, també cantarà amb la seua filla i l’Orfeó valencià a aquest concert.

Foto de Carolina Latorre Canet-Assaig_de_l’Orfeó_Universitari_de_València_a_l’església_del_Monestir_de_Santa_Maria_de_la_Valldigna