Els majors del Centre de Dia ja estan completament vacunats

Compartir:

Els usuaris del Centre de Dia d’Alginet, van rebre, ahir dijous, la segona dosi de la vacuna davant la COVID-19.

Els professionals del Centre de Salut d’Alginet van ser els encarregats d’administrar-los la dosi en les instal·lacions del centre.

Estava previs que els treballadors del centre també es vacunaren, però estan a l’espera de veure les pautes noves de vacunació davant les noves restriccions de la vacuna d’Astrazeneca.
La membre del consell CCPV, EVA Martínez, l’alcalde d’Alginet, Pepe Alemany i el portaveu municipal de Podem, Eduardo Quarteto, es van apropar al centre per tal de veure el procés.

Matínez va comentar que “aquest tipus d’instal·lacions tenien un buit en les pautes de vacunació i per tant no entraven dins del calendari previst per a residències. Des de la directiva es va contactar amb nosaltres per veure si podíem solucionar-ho d’alguna manera. Vam contactar amb la vicepresidència segona i de seguida es ficaren mans en l’obra per poder agilitzar el procés de vacunació”.

S’espera que d’ací a poc temps els treballadors del centre també estiguen vacunats una vegada es decidisca la pauta nova a seguir.