Els veterans d’Alginet es classifiquen per a la final de la Champions

Compartir:

Text: Jose M. Ramón

El diumenge que ve es disputarà la gran final de la Copa de Campions Veterans de la FFCV, competició coneguda col·loquialment com a Champions. La Penya Veterans d’Alginet ha aconseguit classificar-se per a la final després de finalitzar com a subcampions a la lliga regular. A les semifinals, l’equip blavet va aconseguir derrotar al gran favorit, Quart de Poblet, campió del grup nord i s’enfrontarà a l’actual campió de la competició, Manises CF.

Els veterans d’Alginet han acabat la temporada com a subcampions del grup Sud i són l’equip més golejador dels 33 equips que conformen la lliga de veterans, amb un total de 142 gols. Destaquem la temporada de Voro Mendoza, màxim golejador de la lliga amb un total de 45 gols. A més, els blavets han col·locat a 3 jugadors més entre els 10 primers de la taula de golejadors: Tonet Ramírez amb 19 gols, Edu Aliaga amb 16 gols i Vicent Colomer amb 14.

Després de dos temporades quedant-se a les semifinals, l’equip d’Alginet vol aconseguir de nou un títol que van guanyar per última vegada a la temporada 2020-21, temporada que va finalitzar amb un doblet històric després d’aconseguir el campionat de lliga i la Champions.