Els veterans d’Alginet es classifiquen per a la final de la Champions

Compartir:

(per Jose M. Ramón, foto de Richard Burchés)
Partit emocionant el que disputaren ahir els equips de veterans d’Alginet i Alcàsser al camp de l’Ermita. El guió del partit va ser el que es podria esperar en una semifinal entre dos dels millors equips de la categoria, així que els aficionats que presenciaren el partit van vore dos equips intensos i lluitadors que oferiren un bon espectacle de futbol.

El partit va començar amb els dos equips ben plantats al camp, tractant de no deixar espais al rival i esperant una errada. L’equip d’Alginet va començar a controlar el ritme del partit i a tindre el baló mentre els visitants esperaven tancats al seu camp i tractaven d’eixir amb balons llargs als seus davanters. Així que a la primera part no es van vore massa ocasions de gol i les defenses van superar als atacants, encara que l’Alginet va ser qui més s’acostà a l’àrea visitant, però sense encert en la finalització dels atacs.

A la represa les coses començaren a canviar quan al minut 3 l’Alginet va aconseguir el gol que seria definitiu. En un partit tant tàctic i igualat havia de ser una jugada a baló parat la que decidira el resultat i així va passar quan a la treta d’un corner la defensa visitant no va rebutjar la pilota i Jordi va estar molt atent per aconseguir el gol.

Amb este gol d’avantatge els blavets van continuar controlant el partit i van aconseguir defensar extraordinàriament la seua porteria acabant el partit sense que l’Alcàsser aconseguira cap remat a la porta d’Esteban. L’Alcàsser no va baixar el braços i va augmentar la pressió sobre els jugadors blavets, però amb els espais creats a l’esquena de la defensa visitant, els d’Alginet disposaren d’ocasions per tancar el partit, encara que cap va acabar en gol.

Amb esta victòria l’equip dels veterans d’Alginet es classifiquen per a la final de dissabte a Almussafes (a les 18:00 hores) on s’enfrontaran als veterans d’Alcúdia per a decidir quin és el millor equip de veterans i es proclama campió absolut.