Els veterans d’Alginet es proclamen Campions de lliga

Compartir:

Text de Jose M. Ramón
La Penya Veterans d’Alginet va aconseguir ahir el títol de campió de lliga a falta d’una jornada per finalitzar el campionat.

L’equip blavet ha encapçalat la classificació des de la primera jornada i han aconseguit aquest triomf amb 12 victòries i 2 derrotes, amb uns números espectaculars, convertint-se en l’equip menys golejat d’aquesta categoria, amb només 7 gols en contra i aconseguint 37 gols a favor. 

Estes xifres reflecteixen la superioritat dels blavets en el grup SUD de la Lliga de Veterans.

Este triomf culmina un camí que es va iniciar fa 3 temporades amb una important renovació del planter que ha permès a l’equip convertir-se en un dels capdavanters de la lliga, amb dos subcampionats i finalment amb el triomf en esta lliga 2020/21, marcada per la pandèmia i amb un format de “play-off” que ha fet més interessant i complicat el repte d’aconseguir el títol.

La primera posició de la lliga permet a la Penya Veterans disputar el títol de “Campió Absolut”, on els 4 millors equips de la temporada s’enfrontaran el pròxim 22 de juny en un format de semifinals i final (26 de juny) que pot significar un tancament de temporada espectacular per als blavets