Els xiquets i xiquetes de la Primera Comunió realitzen el Corpus Christi

Compartir:

Com cada any, els xiquets i xiquetes que aquest any ha celebrat la seua Primera Comunió, es tornen a vestir per a acompanyar al cos de Jesús en la processó de Corpus Christi.

A les 6.20 de la vesprada, començava la processó la Muixeranga Alginet amb una de les seues figures davant l’església, tot seguit ballaven les pastoretes i la dansa de la Moma del Quadre de Balls local.

La comitiva continuava amb la creu seguida pels veïns i veïnes i a continuació els xiquets i xiquetes de la Primera Comunió acompanyats per les seues catequistes.

Darrere els xiquets i xiquetes i baix del pal·li, el retor d’Alginet portava el cos de Jesús. Tancava la processó les autoritats polítiques i la Societat Artística Musical d’Alginet.

Al llarg de més de 2 hores, la processó recorria diferents carrers engalanats del centre de la localitat on es feien diferents parades.

La processó finalitzava, de nou, dins l’església on es tornava a veure ballar a les pastoretes i la Moma posant punt final al Corpus Christi d’aquest any.