Enquesta per conéixer les diferents necessitats socials del municipi

Compartir:

L’objectiu és donar resposta a les diferents necessitats socials de les persones en situació de risc i exclusió social de la localitat.

Des de la Regidoria de Serveis Municipals s’està portant a terme l’estudi per a realitzar el primer Pla d’Inclusió i Cohesió Social d’Alginet

Per poder elaborar el Pla d’inclusió i cohesió social d’Alginet es necessari conèixer la situació actual d’Alginet en la possible desigualtat i exclusió social, que hi ha i per això, des de la regidoria s’ha convidat als veïns i veïnes a col·laborar contestant aquesta enquesta.

https://es.surveymonkey.com/r/RXR8GDG

Tota la informació servirà per a avançar i poder realitzat altres enquestes personals, particulars i a distints grups socials d’Alginet.

També es pot enviar preguntes o dubtes al respecte, a través de correu electrònic alginet@planinclusion.org  o per WhatsApp i Telegram al 722 35 15 28.


Aquest primer pla pretén crear un document de treball que proposarà les línies bàsiques de la política social per al conjunt de la població d’Alginet.

Carmen Ribera, regidora de Serveis Socials comentava que “aquest pla naix de la necessitat de tindre una ferramenta d’ordenació i direcció estratègica per a prendre mesures davant de les necessitats reals dels col·lectius més vulnerables. És per això que el Pla es farà d’una manera participativa i activa per part dels veïns d’Alginet. Per a poder reduir els factors de desigualtat social i vulnerabilitat primer cal identificar-los”.