Es reprén el transport públic d’autobús per a estudiants i usuaris que desitgen anar a València des d’Alginet

Compartir:

Es reprén el transport públic d’autobús que facilita la Generalitat Valenciana per a estudiants i usuaris que desitgen anar a València des d’Alginet

Aquest servei feia tres anys que no es prestava a la localitat d’Alginet per no haver-hi demanda d’aquest. Amb la iniciativa d’estudiants i la regidoria d’educació i en realitzar les converses i gestions oportunes, Alginet torna a tenir aquest servei.

Tal com comentava un dels estudiants impulsor de recuperar aquest servei “coneguérem de l’existència d’aquest servei per anar a les universitats gràcies a amics nostres que són de la localitat de l’Alcúdia i que cada dia l’agafen”.

La línia d’autobús Alginet- València duta a terme per Autocares Togsa té un servei de dilluns a divendres a les 7:10 hores

De dilluns a dijous les parades són per ordre, davant del Centre de Salut, davant de l’Església Parroquial i davant de la papereria Sambori. Els divendres per haver-hi mercat les parades són davant el Restaurant Casa Luis i en la de l’eixida del poble.

Per a tornar de València a Alginet de dilluns a divendres és a partir de les 14:45 hores sent la primera parada en l’avinguda de Tarongers abans de girar el carrer Ramon Llull, la parada de l’EMT davant de la Facultat de Ciències Socials, la parada de l’EMT al principi de l’avinguda d’Aragó venint des de Blasco Ibáñez, la parada en Gran Via de Germanies, número 36 (Davant Clínica Fontana) i la parada a la redona dels Hams (davant de la botiga Motocasión)

Aquesta línia la poden utilitzar tant estudiant com per qualsevol altra persona que vulga anar a València, ja que és un Servei Públic Regular.

Pel que respecta al preu, el bitllet individual és de 2,40 € i es compren a l’autobús. També hi ha abonaments de 10 viatges per 18,00 €.

Cal remarcar que fins al 31 de desembre de 2023 els menors de 31 anys viatges debades i els bons de 10 viatges estan bonificats al 50%.

Per la bonificació cal sol·licitar-la a la web de Togsa www.autocarestogsa.com/bonificaciones