Esta nit entra en vigor el certificat COVID

Compartir:

A les 12 de la nit de hui divendres, entra en vigor la nova normativa de la Generalitat Valenciana per a l’ús del certificat COVID. L’exigència de presentació de certificat de vacunació, prova diagnòstica o certificat de recuperació Covid-19, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, es requereix per a l’accés de les persones majors de 12 anys, inclosa aquesta edat, a l’interior dels següents establiments on és necessari l’ús de la mascareta.

On cal presentar-lo?

  • En centres residencials i hospitals.
  • Activitats hostaleres i de restauració (amb aforaments de més de 50 persones): salons de banquets, restaurants, café, bar, cafeteries…
  • Activitats recreatives i d’atzar (amb servei de restauració): casinos de joc, sales de bingo, salons recreatius de màquines d’atzar….
  • Activitats d’oci i entreteniment (amb aforament de més de 50 persones): sales de festes, discoteques, sales de ball, pubs…..

El certificat COVID es pot presentar en paper o en el mòbil, junt amb el document acreditatiu d’identitat i es pot descarregar en https://coronavirus.san.gva.es/es/certificado-digital-ue

Els professionals, per poder comprovar l’autenticitat i validesa del certificat amb l’APP lliure i que es pot descarregar en el següent enllaç.
? Android: https://t.co/29z12AoIKk
? iOS: https://t.co/NdgaxM1h6c https://t.co/BUcr9Dp825

Els establiments hauran de ficar a l’entrada un cartell com aquest per a informar de la obligatorietat de mostrar el certificat COVID.