Finalitza el programa JOOP

Compartir:

El dijous 29 d’abril, començava el programa de l’IVAJ Jove Oportunitat amb 15 joves de la localitat.
Al llarg de 98 dies i acompanyats pel seu coach, Elvio Mínguez, els assistents d’entre 16 i 21 anys han participat en diferents activitats amb l’objectiu de motivar-los i orientar-los en la vida laboral i d’estudis.

L’última setmana del programa, alguns els joopers van visitar l’empresa local de La Veu d’Alginet on van poder conversar i conéixer aquesta agència de comunicació i el que porta a terme.
Després de 98 dies, hem conversat amb Milenni Sanchez i Felix de los Mozos i açò és el que ens han contat.

Què vos ha motivat per a inscriure’s en aquest programa? M’aburria i no sabia com enfocar la meua vida, buscava alguna cosa per no estar tot el dia a casa, a més a més, tenia curiositat perquè fer amb la meua vida.

Aconsellaries que s’apuntaren a JOOP? Perquè?
Sí que ho aconsellaria, ja que et permet conéixer més punts de vista, poder socialitzar-me i relacionar-me en més gent, aprendre sobre i mateix, descobrir activitats motivadores com fer exercicis, connectar amb la natura, conéixer altres alternatives professionals que no se m’hagueren ocorregut com ser, per exemple, artista faller.

Què és el que més t’ha agradat?
Eixir a fer senderisme, muntanya, anara a la platja, fer surf… en general conéixer coses noves. També ens ha agradat quan ha vingut gent interessant a donar-nos xarrades i parlar-nos de les seues experiències.

Que heu aprés en aquests mesos?
Hem parlat de filosofia, maneres de comunicar-nos de manera més assertiva, relacionar-nos millor amb les tecnologies, ser més amables amb el nostre nucli familiar, hem millorat la nostra autoestima, hem aprés coses sobre el nostre poble i sobre altres municipis que hem visitat, hem aprés millors hàbits per cuidar-nos…i molt més.

T’ha servit?
Si, m’ha servit per a adonar-me de moltes coses que no coneixia de mi mateix. Ara tinc més clar el que vull fer amb la meua vida.

I ara, que?
Ara toca seguir formant-me en un curs de monitor de temps lliure, participar en voluntariat en la creu roja, fer esport al gimnàs i buscar feina de manera activa.

Amb el suport de la Regidoria Jove, el coach Elvio Mínguez ha realitzat una intervenció on ha treballat sobre la seua motivació, la seua autoestima i els ha ajudat a construir un projecte integral de vida.