Gent d’Alginet presenta la seua llista

Compartir:

Ahir dijous 16 de maig, el grup polític Gent d’Alginet va fer el seu acte de presentació de la llista per a les eleccions locals del diumenge 26 de maig. Al 2011 Gent d’Alginet va obtindre el 6,87 % dels vots amb una regidora. Va formar govern junt al PP i va portar la regidoria de Personal i Urbanisme. El 2015 va obtindre un 6,93 % i va mantindre la regidora Inma Pavia que aquests nous comicis torna a ser la cap de llista del partit. Pavia porta 16 anys en la vida política d’Alginet i aquest quatre anys ha estat com a partit d’oposició al govern local. Per a aquestes eleccions Gent d’Alginet ha fet coalició amb Som Valencians.

Belén Bosch, número tres de la llista, va ser l’encarregada de conduir l’acte donant la paraula en primer lloc Vicent Barberà numero dos de la llista. Tot seguit la fundadora del partit, Gloria Arnandis, va ser l’encarregada de dirigir-se al públic assistent demanant un canvi polític a Alginet.

L’encarregada de tancar els parlaments va ser la cap de llista, Inma Pavia que va reflexionar de la situació actua d’Alginet i va demanar la col·laboració per al canvi.

L’acte finalitzà amb el nomenament, un a un, de la gent que forma aquesta llista municipal.

 1. Inmaculada Pavia Olmedo
 2. Vicent Barberà Bosch
 3. Belén Bosch Ferrer
 4. Antonio Bernardo Regal Aliaga
 5. Paula Bosch González
 6. Enrique Vivens Bosch
 7. Dolores Ortiz Añón
 8. Arquímedes Saludes Montaner
 9. José Ramón Ferrer Blasco
 10. Francisca Miralles Rico
 11. Juana Ordóñez Prieto
 12. Jaime Alemany Martínez
 13. Elvira Gálvez Romero
 14. Christian Lara Lindo
 15. Maria Dolores Garamendi Macia
 16. Luis Sancho Pavía
 17. Zaira Prieto Añó