I Concurs de Tiktokers 8M d’Alginet

Compartir:

Amb motiu de la celebració del 8M, l’Ajuntament d’Alginet, a través de la Regidoria de la Dona i amb la col·laboració de La Veu d’Alginet, ha convocat el I Concurs de TikTokers 8M d’Alginet.

L’objectiu és utilitzar la plataforma TikTok per a llançar un missatge que reivindique el paper de la dona en la societat i la igualtat entre hòmens i dones.

Poden participar totes les persones residents a Alginet. Per poder formar part d’aquest concurs és imprescindible que la temàtica dels vídeos gire al voltant de la celebració de la Setmana de la Dona, la igualtat entre hòmens i dones, el rebuig al maltractament i la violència masclista, el valor de la coeducació…

El participants gravaran en aquesta aplicació un vídeo amb una durada màxima d’1 minut, el descarregaran i l’enviaran a l’adreça electrònica laveu@laveudalginet.es amb el nom i els cognoms de l’autor, l’edat i el telèfon de contacte fins l’11 de març.

Els guanyadors es decidiran per votació popular ja que, el 12 i 13 de març al Facebook de l’Ajuntament es pujaran tots els vídeos per a que la gent vote el que més li agrada.

El primer guanyador/a rebrà un estudi de creació anell de llum per a fotos i vídeos i el segon un pal trípode autofoto.

Podeu consultar les bases a www.alginet.es