Ja està tot preparat per al CONAF 2024

Compartir:

Text Jose M. Ramón.

El dissabte 15 de juny se celebrarà a l’Ermita l’edició XXIV del tradicional CONAF, torneig de futbol 8 que reunirà a Alginet a algunes de les millors escoles i acadèmies de futbol.

El torneig el disputaran 24 equips de tres categories diferents: Alevins, benjamins i prebenjamins, categories dividides en dos grups de 4 equips per cada categoria. Estos equips jugaran una primera fase on es decideixen les posicions, els 2 millors equips de cada grup continuaran a la fase eliminatòria fins a aplegar a la gran final, que es disputarà el diumenge a la vesprada.

Enguany han confirmat la seua participació, equips de clubs tan importants com el Levante UD, CD Castelló i Valencia CF. A més, estaran presents equips reconeguts com CF Inter San José i l’Alboraia UD. Completaran els grups alguns equips d’acadèmies futbolístiques, que aprofiten estos tornejos per a seleccionar als millors jugadors de les diferents escoles de futbol.

Els equips participants podran disposar de les instal·lacions del poliesportiu municipal i gaudir d’un cap de setmana de futbol i germanor amb la resta d’equips i aficionats.