Júniors M.D. Jovades d’Alginet amfitrions de l’acte de celebració de Sant Maure

Compartir:

El 27 de novembre, la localitat d’Alginet va ser la seu on es va celebrar els actes al voltant de la festa del patró de Júniors M.D., Sant Maure.

A l’acte participaren tots els centres del moviment de tota la diòcesi de València on van estar presents el Bisbe Auxiliar En Arturo Ros, el consiliari Diocesà de Juniors M.D. Domingo Pacheco i el president de Juniors M.D. Luís Albors.

Els Júniors M.D. Jovades d’Alginet van ser els amfitrions del dia que va començar amb la benvinguda dels participants seguida d’una oració inicial i una dinàmica en la qual les persones assistents van tindre l’oportunitat d’intercanviar experiències relacionades amb els valors del voluntariat.
Ja al Teatre Modern, la regidora de joventut, Virgínia Company va ser l’encarregada de donar la benvinguda als assistents.

El moment central de l’esdeveniment va ser el lliurament del Premi Sant Maure 2022 a la Llar Mare de Déu dels Desemparats i dels Innocents de Càritas Diocesana de València, situat a Torrent.
El director del centre, Pablo Mascaró, va recollir el guardó agraint el reconeixement, atorgat “per tota la labor que realitza amb menors que es troben en una situació de vulnerabilitat total”, per la “tasca molt necessària en favor de la infància i l’adolescència” i per ser “un model actual de testimoniatge cristià que actualitza els Principis i Estil de Vida Júniors a través d’una metodologia pròpia”.

Al llarg del matí també es va dur a terme el lliurament de reconeixements als 23 Centres que celebren aniversaris així com la benvinguda al nou Centre d’Alberic.