La Biblioteca lliura els premis del III Concurs de Dibuix Biblioteca d’Alginet

Compartir:

Un any més, des de la Biblioteca Pública Municipal d’Alginet conjuntament amb la Regidoria de Cultura s’ha organitzat el Concurs de Dibuix Biblioteca d’Alginet.

En aquesta tercera edició la temàtica estava relacionada en la situació sanitària actual i per tant els treballs anaven al voltant de la COVID-19 a les escoles.

En aquest concurs, adreçat als xiquets i xiquetes d’Infantil, primària, secundària i batxillerat, han participat al voltant de 100 treballs.

El dijous 27 de maig, i de manera escalonada per categories, els accèssits i guanyadors s’han apropat a la Biblioteca on,  Francisco González Llopis, Bibliotecari-Arxiver Ajuntament d’Alginet i Tere Escutia, han sigut els encarregats de lliurar els premis.

En la categoria infantil el primer premi d’un val de 50 €, ha sigut per al dibuix de Ferrán Gimenez Bosch i el segon premi d’un val de 30 € per a Carmen Conchell Bosch.

En la categoria de primària, el primer premi ha sigut per al dibuix d’Alejandra Coronado Arcos i el segon per a Carmen López Valls.

En la categoria de secundària el primer premi ha sigut per a Andreu Pla Espert i el segon premi per a Paula Frontera Núñez.

L’objectiu d’aquest concurs és  fomentar la lectura entre els xiquets i xiquetes de la població a través de la creativitat i la imaginació, i consolidar la gran participació i acceptació de les edicions precedents del concurs entre tota la comunitat educativa de la població i els usuaris i usuàries de la Biblioteca.