La CEA implanta els SMS per a una comunicació directa amb els socis i sostenible amb el medi ambient

Compartir:

La Cooperativa Elèctrica d’Alginet continua portant a terme accions conscienciades en el desenvolupament sostenible i la protecció del medi ambient.

A més a més, la seua preocupació per mantenir als seus socis informats en cada moment d’allò que és del seu interés, ha ficat en mara un sistema d’avisos a través del telèfon mòbil.

Amb aquest sistema de SMS, els socis rebran, de manera individual informació com l’import de la factura mensuals, els canvis de tarifa, les promocions, les ajudes com els vals escolars o bons de jubilats, entre d’altres.

Per tal de poder comunicar-se d’aquesta manera amb els socis, cadascun d’ells està rebent a les seues cases una carta per tal que la complementen i la tornen a la CEA i així autoritzar a la cooperativa a utilitzar aquest sistema de comunicació.

El soci que vol beneficiar-se d’aquest sistema i al mateix temps ajudar al medi ambient, ha de marcar la casella on indica que desitja que li envien la informació al telèfon indicat, complementar el telèfon, el correu electrònic i la finalitat del subministre, així com signar la mateixa per poder rebre els missatges gratuïts al seu dispositiu mòbil.

Els socis han de tornar la carta a la CEA de manera física en la bústia de les oficines, per correu ordinari, per correu electrònic a info@electricadealginet.com o per WhatsApp fent una foto a la mateixa al 602 216 361.

En cas de no rebre la mateixa cal indicar-ho al 900 850 510.

Una iniciativa que compleix el compromís adquirit en els diferents projectes europeus que la CEA porta a terme on l’objectiu busca instaurar les mesures propícies per al desenvolupament sostenible de la nostra societat.