La companyia En Clave de Clot presenta el seu últim treball «Al compàs del Romaní»

Compartir:

En el concert es presentarà el seu tercer disc

L’alginetí saxofonista, Pepe Calatayud, membre de la companyia En Clave de Clot, presentarà el pròxim 17 de desembre, a les 22.30 h al Teatre Modern d’Alginet el seu últim treball anomenat “Al compàs del Romaní”.

Dalt l’entaulat, Calatayud estarà acompanyat per Violí: Lola Bendicho al violí; Teresa Alamá al violoncel; Enrique Jiménez com a veu i guitarra; Juan Giménez en ball i caixó; Juan Carlos Martínez en percussió I Sheila Sánchez en Ball.

Des dels seus inicis, aquesta companyia ha apostat per fusionar l’essència de la música clàssica i del flamenc. Ara, fan un pas més enllà i s’encaminen cap a un mestissatge d’acords musicals i una fragància representativa de la terra amb el fi d’evocar paisatges sonors, amb els quals transmetre la puresa de tots dos estils.

Els espectadors gaudiran del compàs de buleries o “soleares” cantades per una veu esquinçadora plena de sentiment on també  apareix la figura de Mozart que, juntament amb la música d’altres compositors clàssics, convertiran el públic en clar protagonista del concert.
Les composicions d’En Clave de Clot són úniques i estan produïdes entre tots els seus components. Són un bon exemple de la perfecta sinergia del mestissatge de les seues diferents tècniques, caràcters i emocions, que fan fluir compassos harmoniosos i elegants, inundant tots els escenaris que visiten.

“Al compàs del romaní” s’ha creat amb força per a sentir la vertadera unió d’un art original nascut al Cabanyal.

Les entrades anticipades es poden adquirir a la Casa de Cultura de l’Ajuntament d’Alginet.