La parròquia d’Alginet beneirà els rams a l’església

Compartir:

El diumenge 28 de març es celebra el diumenge de rams, un esdeveniment que, tradicionalment es realitzava a l’ermita del poble. L’any passat, el confinament va fer impossible portar a terme aquest acte.

Aquest any, des de la parròquia s’ha decidit realitzar la benedicció a l’església i no a l’ermita com és costum. A més a més, aquest any no es repartiran rams i per tant cadascú haurà de portar-lo de casa.

Els actes de la Setmana Santa començaran el divendres 26 de març amb l’eucaristia en honor a la Verge Dolorosa. El dissabte l’eucaristia serà en honor al Santíssim Crist i el diumenge es realitzarà la solemne Eucaristia de Diumenge de Rams en la Passió al nostre Senyor.

El dilluns 29 de març es realitzarà l’eucaristia a la Santa Creu, el dimarts al Santíssim Crist de Medinaceli, el dimecres al Santíssim Crist del Perdó.

El dijous 1 d’abril serà el moment de l’eucaristia “IN COENA DOMINI”, una vegada finalitze la celebració es reservarà solemnement al Santíssim Sagrament de l’altar major al Monument que es realitzarà a la capella de la Comunió. El monument es tancarà a les 21.00 h i es tornarà a obrir a les 9.00 h del matí següent.

El divendres 2 d’abril es realitzarà a les 12 del migdia el Via Crucis en la parròquia i a les 18 h elsSants Oficis de la Mort del Senyor.

El dissabte 3 d’abril a les 19 h serà moment de celebrar la Solemne Vigília de Resurrecció de Jesucrist.

El diumenge de Pasqua, el 4 d’abril, a les 10.30 h es realitzarà la Solemne Eucaristia del Dia de Pasqua.

Totes aquestes celebracions es realitzaran seguint totes les mesures de seguretat sanitària vigents.