La parròquia organitza celebracions litúrgiques per a la setmana de festes

Compartir:

Amb la situació sanitària actual i no podent-se portar a terme un programa de Festes Majors com es realitzava abans de la Covid-19, des de la parròquia d’Alginet han programat unes celebracions litúrgiques en honor al patró d’Alginet Sant Josep i més si cal recordant que aquest any és l’any jubilar en honor al Sant decretat pel Papa Francesc.

La programació prevista començarà amb la tradicional missa en honor a Sant Isidre Llaurador el dilluns, dia 16 d’agost, a les 20:00 h.

El dimecres 18 d’agost començarà el Tridu preparatori per a la festa. “En aquest primer dia comptarem amb la presència de D. Sergio Sospedra Iborra, vicari de la parròquia de sant Nicolau de Gandia i natural de Silla,

El dijous 19 predicarà a la missa D. Eloy Costa Pedrós, rector de la parròquia sant Joan Baptista d’Atzeneta d’Albaida i natural de Xàbia.

Finalment el divendres 20 predicarà a la missa D. Carlos Camallonga Borreguero, natural d’Anna, que prompte prendrà possessió com a rector de la parròquia Nostra Senyora dels Àngels de Xelva. Els tres predicadors ens parlaran als seus sermons de la figura del nostre patró Sant Josep, explicava el seminarista Paco Espert.

El dissabte, dia 21, les campanes del campanar repicaran per anunciar la vespra de la Festa. A les 20:00 h es realitzarà la missa vespertina on es beneirà una nova imatge de Sant Josep de titularitat privada i que s’utilitzarà, a partir d’ara, per a la Plega.

El diumenge 22, dia de la Festa Grossa, les campanes voltejaran a les 9:00?h i a les 12:00 h, ja de vesprada, a les 20:00 h, tindrà lloc la solemne missa cantada en valencià en honor a sant Josep.

En finalitzar la imatge del sant es traurà a la plaça per al castell de focs d’artifici en el seu honor. Totes les celebracions es realitzaran seguint les mesures sanitàries establertes.