La Policia Local d’Alginet aconsegueix detenir al presumpte autor dels robatoris en les Coves de Manini

Compartir:

La nit del dilluns 14 de novembre, la Policia Local d’Alginet va procedir a la detenció d’un veí d’Alginet per la seua presumpta participació en un delicte de robatori amb força en les coses.

El detingut, que tal com ha informat la policia, compta amb nombrosos antecedents per robatori, furt i violència de gènere, va ser sorprés mentre es trobava desvalisant l’interior d’una caseta situada en “Les Coves de Manini” després de trencar una de portes d’accés a l’habitatge.

Des de fa setmanes, s’ha incrementat el nombre de robatoris produïts en aquesta mena d’habitatges. Davant aquesta situació, des de la Regidoria de Policia es va activar un operatiu policial que ha durat diversos dies i que ha donat com a resultat la detenció del presumpte lladre.

Durant la detenció, el detingut va oferir una gran resistència als agents. Tres agents van haver de ser assistits en el servei d’urgències del Servei Valencià de Salut per diverses lesions, a més un d’ells va ser traslladat a l’Hospital de la Ribera, on aquest matí ha rebut l’alta.

Tal com ha informat el regidor de policia, Andrés Añón, “per part de la Policia es tenen indicis que el detingut puga ser l’autor de molts dels robatoris produïts en determinades casetes com les de Cabeçols i el Portell”.

El detingut va ser entregat a la Guàrdia Civil i està a l’espera ser posat a disposició judicial durant el matí de hui.