La Policia Local d’Alginet torna a detenir al mateix veí que la passada setmana

Compartir:

El dissabte de vesprada, els agents de la policia local d’Alginet van procedir a la detenció del mateix veí que la setmana passada va ser el presumpte autor dels robatoris a les Coves de Manini i que va agredir a tres policies locals.

El veí, que estava en llibertat va tornar a ser detingut pels agents per la seua presumpta participació en un delicte de robatori amb força en les coses.

Al detingut li van ser intervinguts, dies arrere, diversos objectes que presumptament havien sigut robats. Des de la Regidoria de Policia es va fer una crida a la ciutadania per a trobar als seus legítims propietaris.

Una vegada que es van localitzar als propietaris i aquests van reconéixer els objectes com a seus, després de comprovar que s’havien interposat les denúncies corresponents, es va emetre una ordre de detenció contra aquest veí.

El detingut, que ja havia sigut detingut la setmana anterior pels mateixos fets, va ser entregat a la Guàrdia Civil per a la seua posada a disposició judicial.

Des de Regidoria de Policia es dona, de nou, les gràcies als veïns i veïnes d’Alginet que ajuden a identificar els autors dels delictes i a la policia local per la seua tasca en la recerca i captura dels autors i evitar així més robatoris al poble.