La Regidoria d’Educació fa un reconeixement públic als alumnes pel rendiment acadèmic

Compartir:

El divendres 11 de juny al Teatre Modern d’Alginet, el regidor d’educació i cultura, Vicent Gaya, acompanyat per la regidora de joventut, Virginia Company i la de comerç, Elia Ferrer, van fer entrega d’un diploma i un detall realitzat per els usuaris del Centre Ocupacional, als xiquets i xiquetes que van rebre la menció honorífica i premi extraordinari de la Generalitat pels bons expedients acadèmics.
Tal com comentà a l’acte el regidor d’educació, Vicent Gaya “des de l’Ajuntament, hem volgut fer-vos aquest reconeixement públic al vostre rendiment acadèmic en l’etapa corresponent al curs 2019-2020 conseqüència del vostre esforç”.

Un a un els xiquets i xiquetes van anar pujant a l’entaulat per rebre el seu detall i acabar en una gran foto de família.

Els premis extraordinaris que atorga la Generalitat Valenciana, van ser per a l’alumna Laia Campos Català i Lucía Peris Roca del CEIP Pepita Greus.
Del CEIP Blasco Ibáñez, els premis extraordinaris van ser per a Íker Rodríguez Sánchez, Susana Canet Tamarit i Vicent Roig Estela.
Del Sagrado Corazón de Jesús el premi extraordinari va ser per a Claudia Bru Sanfélix i Daniel Cabrero Sinisterra.

Respecte a les mencions honorífiques, del CEIP Blasco Ibáñez va ser per a Ivan Frat Parra, Sara Gasó Navarro, Irene Cuenca Bosch, Pablo Miralles Buleo i Sofia Gourar Sadiky.
Del CEIP Emilio Luna, van rebre menció honorífica Èric Avellaneda López, Mar Cubero Santafé, Abel Garcia Machí i Mohamed Kheloui.
Del Sagrado Corazón de Jesús, la menció honorífica va ser per a Àlex Alfonso Bosch i Noa Puchalt Lancho.