L’ajuntament d’Alginet, escenari d’una sèrie

Compartir:

El director Aitor Espert ha portat a terme aquest matí, la gravació d’una escena de la propera sèrie que prompte veurà la llum.

La sèrie, que portarà el títol Powerboys, està dirigida per l’alginetí Aitor Espert que, a la vegada, també fa d’actor al costat d’Ivan Espert i Víctor Gil.

La gravació, que ha durat al voltant de 3 hores i que ha comptat amb extres locals, ha provocat gran interés entre els veïns i veïnes de la localitat que, en veure activitat poc habitual a l’interior de l’ajuntament un diumenge, han contactat amb les forces de seguretat que s’han presentat en l’escena per comprovar que tot anava bé.

La sèrie està previs que s’estrena el 2022 en alguna de les plataformes més actuals com Flooxer, Youtube, Amazon Prime o Netflix.

Aitor Espert porta des de 2003 dirigint curtmetratges com «Lluitant en les Ombres», «Lipstic box» o «Chase», premiats en nombrosos festivals de cinema.

També ha participat en la producció i postproducció d’espots com a «Espot Fleppy» o «Analizo.info», i en els videoclips de «Ansietat» de John Mena, i «Hating you is part of my bussiness» del grup Kill the president, entre altres.