L’Aleví femení torna a guanyar la lliga

Compartir:

Per segon any consecutiu i a falta d’un partit, les blavetes del Barri han tornat a guanyar la lliga. El seu entrenador comentava que» hem sigut l’equip que més gols ha marcat i el que menys golejat. Aquesta temporada pujaven part de l’equip a infantils i s’incorporaven xiquetes noves que han seguit la mateixa dinàmica de treball, amb moltes ganes i amb una actitud immillorable.»

«Guanyar la lliga és un reconeixement més a tot el treball que han fet durant l’any. Però l’objectiu, no és aquest, el gran objectiu, és fer esport, adquirir valors, que aprenguen i milloren cada dia d’aquest esport, i del treball en equip. En definitiva, que es formen el millor possible com a persones i com a esportistes», aplicava el seu entrenador.

Per a Barri, «haver pogut guanyar la lliga, suposa poder tindre un poquet més de veu i visualització, per a la resta de xiquetes del poble. Perquè vegen que estem ací, i que és una altra opció que nia en el poble per a fer esport i divertir-se. Ja que, encara que el futbol femení està avançant moltíssim encara queda un llarg camí, per poder asseure’l, perquè el nombre de xiquetes que practiquen aquest esport és mot reduït. És molt difícil en els pobles poder fer equips, i moltes xiquetes, s’han de buscar equips fora dels seus pobles, però a poc a poc, anem avançant».

Les guanyadores de la lliga han sigut en la porteria Ana i al baló les jugadores Vega, Anna, Maria, Laia, Nicole, Elena, Angela, Valentina, Aitana i Carmen. El segon entrenador Josep i l’entrenador de porteres Mario.