L’Alginet tanca la temporada amb una golejada

Compartir:

Jornada 34.- UD ALGINET 9 vs RACING RAFELCOFER 0. Text Jose. M Ramón, Fotografies Alfonso Saldaña

L’Alginet tancava la temporada el passat dissabte i ho feia de la millor manera possible, amb un bon partit i un extraordinari resultat que deixa almenys un bon regust entre els pocs aficionats que han recolzat a l’equip fins el final.

No hi havia rés en joc en este partit i el rival, debutant en la categoria i que ha aconseguit el seu objectiu de salvar-se, convidava a vore un partit relaxat i amb gols. A més, el Rafelcofer es presentava a l’Ermita amb moltes baixes, tant és així que un dels dos porters va disputar l’encontre com a migcampista per la falta d’efectius.

L’alineació de l’Alginet també presentava moltes novetats i el tècnic local va aprofitar per a donar minuts als menys habituals i a juvenils, que van respondre amb entusiasme i bon joc.

Del partit tampoc es pot extraure massa conclusions per al futur perquè la diferencia entre els dos equips era evident i així es va vore des del primer minut, amb un domini absolut dels blavets que jugaven amb un rival incapaç de frenar el joc i les ocasions locals.

La primera part acabava amb 3 gols d’avantatge per als jugadors de Carlos Romeu, gols de Fuster, Tali i un gol en pròpia porta.

A la represa es va desencadenar la tronada perfecta i l’Alginet es va aprofitar de la feblesa defensiva visitant per marcar 6 gols més, repartits així: 2 gols de Koeman, 2 més de Borja, 1 gol de Pastor i altre de Tali, qui es va retirar lesionat a les acaballes del partit. Esta lesió és la nota negativa d’un partit sense massa història i que ens anima de cara al futur.

Amb esta victòria, l’Alginet finalitza la temporada en setena posició amb 50 punts, lluny dels llocs nobles, però amb l’esperança de corregir les errades la propera temporada.

Han jugat per la UD Alginet: Zubi, Aguado, Edgar, Pastor, Tali, Caseta, Fuster, Osca, Koeman, Chicle i Ferraro. També han participat Burchés, Ferran, Borja i Veses