L’Associació Rosa dels Vents planta desenes d’arbres

Compartir:

L’Associació Cultural Rosa dels Vents va organitzar el  dissabte, 27 de març l’activitat Vine a plantar un arbre.

En total van participar 10 voluntaris que s’encarregaren de plantar desenes d’arbres entre els que hi havia pins, xiprers, palmeres, una olivera i una figuera.

“L’acció es va portar a terme com en una parcel·la abandonada en el camí del Carril en Alginet, al costat de la via del AVE, on s’anaven acumulant enderrocs i tota classe de deixalles que tiraven gent incívica i sense escrúpols. Des de l’associació ho vàrem denunciar a l’Ajuntament d’Alginet i poguérem comprovar amb gran satisfacció que ho van netejar amb una pala mecànica”, explicava Baltasar Lozano , representant de l’ Associació Cultural Rosa dels Vents.

“Els arbres es van plantar en la parcel·la amb l’objectiu de regenerar una zona que estava degradada, i transformar-la en un bosquet mediterrani. La nostra intenció ha sigut recuperar la zona i embellir-la per a impedir que tornen a degradar l’àrea i millorar el paisatge del nostre poble i de la nostra comarca, i per això res millor que realitzar una repoblacions forestals. Ha estat la primera acció per a millorar el medi ambient de l’Associació Cultural Rosa dels Vents, a la què en seguiran moltes més. Volem viure millorant el món en què vivim,» explicava Lozano.