L’empresa Baixens dóna 600 samarretes per a la Marxa contra el Càncer d’Alginet

Compartir:

El dissabte 16 d’octubre, es realitzarà a la localitat d’Alginet la Run Càncer, una marxa solidària impulsada per l’associació de lluita contra el Càncer.

Aquesta marxa té l’obejctiu de recaptar fons per a la lluita d’aquesta malaltia i fer visible el suport de tots els veïns del poble a la gent que està patint-la.

Cada any, des de la Junta d’AECC es busquen patrocinadors que col·laboren en la mateixa i així poder obtenir el nombre més gran de donacions i, a més a més, regalar la borsa del marxista que preparen des de la Junta amb tot el que els patrocinadors els regalen.

La marxa d’Alginet te dues peculiaritats, la primera és que els assistents poden adquirí la samarreta de la marxa d’aquesta localitat i la segona és que els participants, en acabar, reben una borsa amb multitud de regals dels patrocinadors.

Aquest any, l’empresa local Baixens ha regalat les samarretes a AECC per així que així puguen traure el màxim de diners en la seua venda destinat a la lluita d’aquesta malaltia.

Responsable de Baixens comentaven que “la lluita contra el càncer continua sent una de les grans prioritats de la línia solidària de Baixens. En 2021 no sols hem renovat el nostre acord de col·laboració amb l’AECC, sinó que a més ens hem proposat aprofundir en ell i, al mateix temps, continuar col·laborant amb el nostre entorn més pròxim.

Per aquest motiu, hem donat 600 samarretes de forma totalment altruista per a la celebració de la Marxa contra el Càncer d’Alginet. Així mateix, col·laborem en la borsa del corredor amb la donació una polsera solidària que, sota el lema Sempre avant!, vol visibilitzar el nostre suport a totes aquelles persones que estan passant pel dur tràmit que suposa aquesta malaltia”.

Però no es queda sols ahi les accions que porten a terme des de l’empresa “amb el mateix propòsit d’avançar en una relació continuada amb l’AECC, hem sumat una nova pintura a l’acord que tenim subscrit amb l’associació: nostra EP-600 ‘Xpert Ecologic Paint. Així, per cada envàs venut de 15 litres, Baixens donarà 1 euro a la investigació contra una malaltia que suposa una de les principals causes de mort en el món”.

Baixens va emprendre una línia de treball solidària ja fa cinc anys en resposta i agraïment a tot allò que la societat ha aportat a l’empresa des que fóra fundada, en 1969. Amb aquest treball ha aconseguit formalitzar el que, d’alguna manera, el seu equip directiu portava fent a títol personal des de fa molts anys: col·laborar amb diferents causes solidàries.

Entre elles, la lluita contra el càncer és primordial. L’empresa va decidir destinar l’any passat 1 euro per cada pot de 15 litres venuts de les seues pintures ecològiques. Gràcies a aquest esforç va poder realitzar una donació de 7.336 euros a l’Associació Espanyola contra el Càncer, uns fons que han sigut destinats a la investigació, l’ajuda a pacients i altres actuacions que duu a terme l’AECC.