L’entrenadora alginetina Iris Espert a la Copa del món de patinatge artístic

Compartir:

Del 7 al 9 d’abril es va celebrar al Brasil una de les dues fases de la copa del món de patinatge artístic. Un encontre esportiu on es donaren cita més de 300 patinadors vinguts de totes les parts del món.

L’entrenadora nacional i veïna d’Alginet, Iris Espert va estar convocada per part de la reial federació espanyola de patinatge artístic a la world cup és gràcies als magnífics resultats aconseguits en el campionat nacional on Iris Espert ja acumula 5 títols nacionals aconseguits en diverses categories com a entrenadora.

En Brasil, Espert va assistir amb la selecció espanyola on, en modalitat solodance, van anar cinc patinadores una de les quals era valenciana.

Esta world cup ha sigut la primera competició que enceta la temporada i l’enceta amb molt bones sensacions, tornant amb una medalla de plata.

A maig Iris viatjarà a Itàlia per a participar amb tres patinadores més i la federació espanyola en la World cup mentre prepara al seu club de Castelló, en la Ribera Alta, els campionats autonòmics.