L’equip de l’alginetí Josep González queden segons del món en la VII edició de MotoStudent

Compartir:

Josep González amb els seus companys Alvaro Saval, Carlos Sánchez, Edu González, Edu Ruíz, Joel Pomar, Ivan Valiente, Anna Lara i Pablo Martínez, tots ells estudiants d’enginyeria mecànica a la Universitat de La Florida, van aconseguir, en la categoria Petrol de combustió interna, quedar segons del món.

 Un total de 80 universitats de 19 països participaren en la final de MotoStudent, un campionat adreçat al mon universitari organitzat per la MEF, en Motorland d’Aragó.

Un punt de trobada de la innovació tecnològica dedicada al motorsport on participaren més de 800 universitaris que mostraren les seues motos creades des de zero en modalitat elèctric o gasolina, sempre buscant ser més competitiva i eficient.

Tal com comentava Josep González “hem creat la moto des de zero. Hem buscat patrocinadors, l’hem dissenyat, hem mecanitzat el basculant i el xassís, l’hem soldat, en definitiva hem fet una moto que ha quedat segona del món en la categoria de Petrol”.

Un projecte que porta moltes hores de treball, però que ha obtingut pujar a pòdium i ser la segona millor del món als premis del MotoStudent amb el pilot Adrian Esparza.