Les peces finalistes de la segona edició del Concurs de Composició Pascual Pérez Choví de pasdobles sonaran aquest divendres al Teatre Modern

Compartir:

Per segon any consecutiu la societat musical, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alginet, ha convocat la segona edició del concurs de composició “Pascual Pérez Choví” en la modalitat de Pasdoble.

El divendres 4 de novembre, a les 10 de la nit, la Banda de la Societat Artístic Musical d’Alginet interpretarà les peces finalistes del Concurs i serà moment de conéixer la peca guanyadora d’aquest esdeveniment internacional que dotarà amb 1.500, 1.000 i 500 euros les tres obres premiades pel jurat.

L’alcalde d’Alginet, José Vicente Alemany, ha valorat molt positivament la celebració del concurs i ha assegurat que “la figura del mestre Pérez Choví és reconeguda en tot el món”, com a creador de Pepita Greus, “un dels pasdobles més famosos de la història”, que la partitura original va cedir la família al consistori recentment. Alemany considera que “tots hem de col·laborar i donar-li al pasdoble el valor que realment té, el concurs em sembla una idea magnífica de la SAM d’Alginet”, i ha subratllat que “l’Ajuntament d’Alginet està sempre al costat de l’entitat en tot”, perquè “la música sempre ha sigut un senyal d’identitat dels valencians”.

Voro López, president de la SAM d’Alginet, ha manifestat que “en aquest concurs la societat musical ret homenatge al mestre Pascual Pérez Choví que va estar molt vinculat amb la societat musical i el municipi”. El president ha subratllat que “estem molt il·lusionats amb donar continuïtat en 2022 a aquesta iniciativa, amb la qual pretenem promocionar, difondre i impulsar la labor de creació, després de dos anys sense poder convocar-la per la pandèmia”.